MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Gaziler Ve Şehitlerimiz Sayesinde Bu Ülke Dimdik Ayaktadır

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilmesinin 95’inci yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 00:19
Okunma
Gaziler Ve Şehitlerimiz Sayesinde Bu Ülke Dimdik Ayaktadır

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilmesinin 95’inci yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında ülkenin milli bağımsızlığının ve vatanın millet ile bölünmez bütünlüğünün önemine değindi ve ‘ Vatanımızın her karış toprağı için kanlarını akıtan şehit ve gazilerimiz sayesinde demokrasimiz dimdik ayaktadır’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilmesinin 95’inci yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında şu görüşlere yer verdi “ 19 Eylül Gaziler Günü, savaş meydanlarında canını ortaya koyarak, aziz milletine ve vatanına hizmet eden gazilerin şeref günüdür. Diğer bir anlatımla da 19 Eylül Gaziler Günü, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk kahramanlığının taçlandığı bir gündür. Gaziler, şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarıdır. 15 Temmuz tarihinde FETÖ hain terör örgütünün darbe girişimine karşı Türk milletinin ortaya koyduğu direnç bunun en güzel örneğidir. Milli Bağımsızlığımızı, vatanın millet ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükranlarımızı ifade etmek milli görevimizdir. Şüphesiz ki bu günlerde tek yürek olmaya sağduyulu bir şekilde birliğimizi, beraberliğimizi korumaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Gaziler Günü vesilesiyle eli öpülesi atalarımızın yetiştirdiği, bu toprakları emanet ettiği şehit kardeşlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum’

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs