MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Filistin’in Tarihi Süreci Konuşulacak

Düzce Belediyesi’nden Filistin Programı

22 Kasım 2023 Çarşamba 18:00
Okunma
Filistin’in Tarihi Süreci Konuşulacak

Düzce Belediyesi Filistin’e destek amacıyla konferans ve hain saldırılarda yaşamını anmak üzere program düzenleyecek. 25 Kasım Cumartesi düzenlenecek programda Tarihçi, Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Grup Genç Düzceliler ile buluşacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Filistin’de özellikle sivilleri hedef alarak uyguladığı şiddet ve saldırılara karşı program düzenleyecek. Filistin’de 400 yıllık geçmişin ve sürecin konuşulacağı konferans ile başlayacak programda Tarihçi, Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu Düzceliler ile buluşacak. Filistin’de yıllardır yaşanan işgal süreci, bugünkü saldırıların kaynağı ve amacının konuşulacağı konferans Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Soğancı Mevkii’nde bulunan KYK Yurdu Konferans Salonu’nda (Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Yanı) saat 19:00’da başlayacak.

Filistin Ezgileri Seslendirilecek

Konferansın ardından aynı salonda saat 20:30’da Grup Genç sahne alacak ve Filistin Ezgilerinden oluşan repertuarları ile Filistin’de yaşamını yitiren binlerce masum sivil için anma programı yapacak. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe tüm Düzceliler davet edildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.