MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
26 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Faruk Özlü Chp İle Bir Araya Geldi

Özlü’den Cemşit’e Hayırlı Olsun Ziyareti

13 Ekim 2021 Çarşamba 14:57
Okunma
Faruk Özlü Chp İle Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Cemşit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi il binasında bu gün yoğunluk vardı.3 Ekim’de il başkanlığı görevine seçilen Semih Cemşit’e hayırlı olsun ziyaretleri son hız devam ederken ziyarette bulunan isimlerden biride Belediye Başkanı Faruk Özlü oldu.Özlü ve ekibini parti binası kapısında karşılayan çiçeği burnunda başkan Semih Cemşit ve yönetimi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye başkanı Özlü yeni yönetime başarılar dilerken,”Hep birlikte bu zamanı Düzce için değerlendirelim”dedi ve belediyenin devam eden projelerini partililerle paylaştı.Ulaşımdan içme suyuna,millet parkından,mutfak sanatları merkezine kadar birçok konuya   değinen Faruk Özlü,Mutfak Sanatları Merkezi tarafından hazırlatılan”Düzce Yemekleri”kitaplarını parti üyelerine hediye etmeyide ihmal etmedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.