MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
8 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Tarafından Farkındalık Etkinliği düzenlendi.

18 Ekim 2017 Çarşamba 19:03
Okunma
Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Tarafından Farkındalık Etkinliği

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, Düzce Belediyesi Avrupa Birliği Proje Ofisi, Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliğiyle bedensel ve zihinsel engelli gençlerin istihdamı ve sosyal hayata entegrasyonunun sağlanması amacıyla kültür sanat etkinliği düzenlendi.

Kaynaşlı’dadüzenlenen kültür ve sanat etkinliğine; Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, Yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencileri ileDüzce Işık İlkokulu öğrencileri katılım sağladılar.

Düzce ÜniversitesiKaynaşlı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından katılımcılara ebru sanatı ile bazı kültürel ve sanatsal faaliyetlerin uygulamalı olarakgösterildiği etkinlikte, bedensel ve zihinsel engellilerin kültürel ve sosyal çalışmalarla toplumsal hayata katılacaklarına vurgu yapıldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.