MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Esnafa Bayramda Kaldırım İzni

22 Haziran 2016 Çarşamba 23:53
Okunma
Esnafa Bayramda Kaldırım İzni

Düzce Belediyesi tarafından, 02,03,04 Temmuz  tarihlerinde 3 gün süre ile Ramazan Bayramı alışverişi için esnaflara işyeri sınırlarını aşmamak kaydıyla kaldırım kullanma izni verildi.
Düzce Belediyesi tarafından Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına yazı gönderildi. Düzce Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramına yönelik kaldırım kullanma izni verdi. Buna ilişkin olarak Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile Ticaret ve Sanayi Odası'na yazı gönderildi.
Esnaflara duyurulması amacıyla gönderilen yazıda şu görüşlere yer verildi; Ramazan bayramı öncesi vatandaşların rahat alışveriş yapmalarını sağlamak için 02-03-04 Temmuz 2016 tarihinde ( 3 gün) süre ile şehir merkezinde bulunan yerleşik esnafların Belediyemizce müsaade edilen kendi işyerleri önündeki kaldırıma, işyeri sınırlarını aşmadan satış yapmalarına izin verilecektir.
Merkez haricinde bulunan işyeri sahiplerinden satış yapacak esnaflarımıza aynı tarihlerde, Kültür Mahallesi Otopark cami karşısı, Krempark AVM batısında bulunan boş alan odanız kontrolünde kullanılması kaydıyla tahsis edilmiştir.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs