MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Eski İl Başkanı Sahada

AK Parti Düzce eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini köylerde anlattı

14 Mart 2017 Salı 19:42
Okunma
Eski İl Başkanı Sahada

AK Parti Düzce eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini köylerde anlattı. Yılmaz ile birlikte İl Yönetim Kurulu üyeleri de köy sakinleri ile görüştü.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı dört bir koldan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor. İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta yapılan eski il, ilçe ve belediye başkanlarıyla akşam yemeğinin meyveleri alınmaya başladı. Yeni Türkiye’nin inşası parolasıyla yola çıkan AK Parti’de eski il başkanları da sistemin anlatılmasına destek veriyor. Bu kapsamda AK Parti Düzce eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yayakbaşı, Köprübaşı ve Üçyol köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kamuoyunda çıkan yanlış algıların ortadan kalkması için bütün vatandaşların cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren anayasa değişikliği maddelerini okumasının oldukça önemli olduğunu belirten AK Parti Düzce eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz, yanlış beyanlarla farklı algılar oluşturmak isteyen kişilere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Yılmaz, “ Bu yanlış algıların ülkemizin geleceğini etkileyeceğini unutmamanızı istiyoruz. Bu sistem ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti devleti, daha hızlı ve etkin bir çalışma ortamına girecek ve daha çabuk bir şekilde kalkınacağız” dedi.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs