MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Erzak Kolileri Hanelere Ulaştırılıyor

Düzce Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

23 Mart 2024 Cumartesi 18:15
Okunma
Erzak Kolileri Hanelere Ulaştırılıyor

Her Gün 400 Haneye Sıcak Yemek Servisi

Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini gözeten Düzce Belediyesi, hazırladığı erzak kolilerini hane hane gezerek dar gelirli ailelere ulaştırıyor. Ayrıca 400 haneye günde 2 öğün sıcak yemek servisi de yapılıyor.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri, müdürlüğün kayıtlarında bulunan listeler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Hanelere tek tek giden ekipler, içerisinde gıda maddeleri bulunan yardım paketlerini program dahilinde ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce ‘iftar kardeşliği’ adı altında başlatılan sıcak yemek hizmetleri de aralıksız sürdürülüyor. Hayırseverlerin de desteğiyle hijyenik şartlar altında hazırlanıp paketlenen 2 öğünlük yemekler, her gün 400 haneye ulaştırılıyor.

Sosyal belediyecilik görevlerini en etkin şekilde yerine getiren Düzce Belediyesi, yaptığı destekler ile yüzlerde tebessüm oluşturuyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.