MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Erdoğan Bıyık Aday Adaylarıyla Sahaya Çıktı

​​​​​​​MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

10 Ocak 2019 Perşembe 17:33
Okunma
Erdoğan Bıyık Aday Adaylarıyla Sahaya Çıktı

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve MHP Teşkilatının önemli isimlerinden Selahattin Turan’ı ziyaret ettiler.

Aday Adaylığı sürecinde MHP Düzce Teşkilatının uyumu Düzce kamuoyu tarafından takdirle karşılanmıştı. MHP Genel Merkezi tarafından Belediye Başkan Adayı olarak Erdoğan Bıyık’n gösterilmesi ile birlikte sergilenen birlik ve beraberlik ruhunun devam etmesi Düzce kamuoyunun bir kez daha takdirini topladı.

VALİ DAĞLI MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı MHP İl ve ilçe yönetimi, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları ziyaret ettiler.

ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın ziyaretinin ardından MHP Düzce Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve aday adayları esnaf gezisine çıkarak vatandaşlardan destek istedi. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu yaptığı açıklamada, “ bizler birlik için hareket etmeye devam edeceğiz” diyerek aday ve aday adaylarının bir arada çalıştığına vurgu yaptı.

SELAHATTİN TURAN ZİYARET EDİLDİ

MHP Düzce Teşkilatının önemli kişileri arasında gösterilen İş Adamı Selahattin Turan ziyaret edildi. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Turan, “ Düzce’nin hasret kaldığı bu tablo ile karşılaşmaktan gurur duydum. Sizleri bir arada görmek, birlikte hareket ettiğinizi görmek onu verici olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu birlik ve beraberlik ruhunun hiç bozulmamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ MHP Teşkilatı olarak çıkmış olduğumuz hizmet yolunda sizi ziyaret etmek istedik. Sizin davamız, partimiz için ne kadar önemli biri olduğunuzu iyi biliyoruz. Sizlerin de desteği ile Düzce’nin geleceğine yön verme adına 31 Mart Yerel Seçimlerinde şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Davamız ve partimiz için bu zamana kadar yapmış olduğunuz çalışmaları iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

YILDÖNÜMÜ PASTASINI BIYIK KESTİ

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Düzce Damla Gazetesinin 39. Yıldönümü nedeniyle gazeteyi ziyaret etti. Yıldönümü pastasını kesen Bıyık, “ Düzce’de başarılı işlerin altına imza atmaya devam etmenizi temenni ediyorum” dedi.

Yoğun tempo ile çalışmalarına devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri de gelmeye devam ediyor. Düzce Üniversitesi Hayvan ve Hayvan Haklarını Koruma Topluluğu Yönetim Kurulu üyelerini ve Düzce Sivaslılar Derneği üyelerini kabul etti.

SİZE DE ŞANS GETİRSİN

Düzce Üniversitesi Hayvan ve Hayvan Haklarını Koruma Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri adına konuşan Enes Tutkun, “ Sizin Düzce için nasıl çalıştığınıza şahitlik etmiş biri olarak çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar dilemek istedik. Bizlere topluluğumuz adına yapmış olduğunuz desteklerden dolayı ayrıca topluluğum adına teşekkür ederim. Benim çocukluğumdan beri odamın duvarında asılı olan ve bana şans getirdiğine inandığım Göktürk Bayrağı’nı size hediye etmek isterim. Çıkmış olduğunuz bu yolda benim için önem arz eden Göktürk Bayrağı size de şans getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.