MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

En Başarılı İhracatçılar Sıralamasında Yerini Aldı

​​​​​​​teknorot Otomotiv En Başarılı İhracatçılar Sıralamasında Yerini Aldı.

03 Haziran 2021 Perşembe 21:50
Okunma
En Başarılı İhracatçılar Sıralamasında Yerini Aldı

Düzce 1. OSB’de faaliyet gösteren Teknorot Otomotiv’e Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği tarafından altın plaket takdim edildi.

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu, en başarılı ihracatçılar arasına giren Teknorot Otomotiv fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Teknorot Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma ve Teknorot Otomotiv Genel Müdürü Cevat Arslan tarafından ağırlanan Sabuncu, en başarılı ihracatçılar sıralamasında yerini alan Teknorot Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma’ya altın plaket takdim etti.

Plaket takdiminde konuşma yapan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu, “Bu sene başarılı ihracatçılarımıza plaket takdim ettik. Teknorot Otomotiv’i yerinde ziyaret ederek, altın plaket ile ödüllendirdik. Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma ve ekibine teşekkür ediyoruz. İhracat yapmak, üretmek memleketimizin istihdamı açısından, katma değer açısından, daha da önemlisi ihracat açısından çok önemli. Bu nedenle ziyaret gerçekleştirip altın plaket takdim ettik. Başarılarının devamını diliyoruz. Gelecek sene daha yükseklerde görmek istiyoruz.” dedi.

Teknorot Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma, konuşmasında Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu’ya teşekkür etti. Kalma, “2020 yılı zorlu bir seneydi. Pandemi nedeniyle fazla çalışamadık. Buna rağmen güzel ihracat yaptık. Bunun önemi başarısı takım çalışmasına bağlı. İyi bir ekip olduk, kuvvetli çalıştık. İnşallah bu sene 2021 yılında bu başarıyı devam ettirip, ihracatı biraz daha ileriye götüreceğiz. Türkiye’nin ihracatta çok önemli bir noktaya gelmesinde katkımız olursa çok mutlu oluruz.” dedi.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 23 saat önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs