MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Elektronik Belge Sistemine Geçiliyor

Düzce Belediyesinde bir süre önce başlatılan ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ (EBYS) için kurum için çalışmalar tamamlandı.

04 Ekim 2016 Salı 23:30
Okunma
Elektronik Belge Sistemine Geçiliyor

Düzce Belediyesinde bir süre önce başlatılan ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ (EBYS) için kurum için çalışmalar tamamlandı. Sistemin tüm birimlerde kullanılması için eğitim çalışması yapıldı.
Düzce belediyesi kurumsal ve genel yazışmaları elektronik sistem üzerinden gerçekleştirecek. Düzce il genelinde başlatılan elektronik belge sistemi ‘pttkep’ üzerinden yürütülüyor. Buna göre tüm resmi kurum ve kuruluşlar pttkep üzerinden kurumsal yazışmalarını yapabilecekler. Bunun için de kurumlara elektronik adres veriliyor. EBYS için kurumdaki tüm sistemler uyumlu hale getiriliyor. Kısa adı SAY-SİS sayısal sistem için veriler tanımlanıyor.  Bu arada normal posta işlemleri de beraberinde yapılabilecek. Düzce belediyesi kurumsal adresi şu şekilde belirlendi: duzcebelediyes@hs01.kep.tr
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs