MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Eğitimde En İyiler Arasındayız

Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom’un düzenlediği “Eğitimde En İyiler Ödülleri” sahiplerini buldu. 

29 Kasım 2016 Salı 22:10
Okunma
Eğitimde En İyiler Arasındayız

Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom’un düzenlediği “Eğitimde En İyiler Ödülleri” sahiplerini buldu. 

Düzce Üniversitesi’nin; Çilimli Kaymakamlığı, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çilimli Belediyesi ve Çilimli Anaokulu İle birlikte yürüttüğü ve Koordinatörlüğünü Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık’ın gerçekleştirdiği “Su+Çocuk=Yaşam Projesi”, 402 proje arasında Çevre ve Doğaya Katkı Kategorisi’nde finale kalmaya hak kazanan 7 proje içerisinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Yaklaşık 6 aylık hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen ve Kadir Has Üniversitesi'nin mekan sponsoru olduğu ödül töreni, Üniversitenin Cibali Kampüsü'nde yapıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen organizasyonda çevre bilincinden sosyal sorumluluğa, dünyaya entegrasyondan eğitimde inovatif yaklaşımlara, teknoloji kullanımından kişisel gelişime kadar, farklı kategorilerdeki okulların projeleri değerlendirmeye alındı.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen ödül gecesinde konuşan Classloom CEO'su Özlem Turhan, “Classloom olarak, düzenli iletişim içerisinde olduğumuz çok kıymetli profesyonellerden oluşan bir değerlendirme kurulu oluşturduk. Her kategoriye ve eğitim konusunun tüm oyuncularına değebilen alanlarda, uzmanlık ve deneyim sahibi değerlendirme kurulumuz, puanlamaları ile finalistleri belirledi. Finalistler ise www.egitimdeeniyiler.com sitemiz üzerinden duyurularak halk oylamasına açıldı. 'Eğitimde En İyiler Ödülleri' bu anlamda eğitim kurumlarımızın ve eğitimcilerimizin standart akademik eğitimin yanında sundukları katma değerin halk oylaması yolu ile değerlendirildiği ilk ödül olma özelliğini taşıyor. Web sitemizi 46 bin kişi ziyaret etti ve 59 finalist arasından her kategorinin ilk üçü halk oylamasıyla belirlendi." ifadelerini kullandı.

24 Değerlendirme Kurulu üyesinin başvuru yapan 402 projeyi değerlendirerek farklı kategorilerde toplam 59 finalisti belirlediği yarışmada, finalistler 17.493 kişi tarafından oylandı. Çevre ve Doğaya Katkı kategorisinin yanı sıra, Eğitim Odaklı Sosyal Sorumluluk Projesi, Eğitimde İnovasyon ve Teknoloji Uygulamaları, Eğitim Kurumları Sosyal Sorumluluk kategorisi, Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim kategorisi, Yılın Eğitim Yazarı ve Blogger'ı kategorisi, Yılın En Sıra Dışım Eğitim Yöneticisi ve Yılın En Sıra Dışı Öğretmeni kategorilerinde ödüller sahiplerine takdim edildi.

Proje ödülünü almak üzere “Eğitimde En İyiler Ödülleri” törenine katılan Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlandığı bu anlamlı günde; eğitime değer katan, eğitimcileri yaptıkları çalışmalar için onurlandıran ve bundan sonra yapacakları çalışmalar için de teşvik eden bu denli önemli bir ödül töreninde bulunmak ve finale kalan projeler arasında yerimizi alabilmekten büyük bir gurur duyduk.” şeklinde konuştu.

Katıldıkları çalışma ile 402 proje arasından seçilerek finalist olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık; “Projemizin hayata geçirilmesinde destek ve katkılarını bizden esirgemeyen, bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İdris Şahin, Prof. Dr. İlhan Genç, UNESCO Türkiye Koordinatörü Prof. Dr. Çelik Tarımcı, Prof. Dr. M. Engin Deniz, İl Mili Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş’a, projemizin yürütülmesi aşamasındaki emeklerinden dolayı Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Dülger, Öğr. Gör. Miray Özözen Danacı ve Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar'a, Çilimli Anaokulu Müdürü Bilim Uzmanı Nuray Eran ve anaokulu öğretmenlerine ve Eğitimde En İyiler Ödülleri organizasyonunu düzenleyerek bizleri taltif eden Özlem Açıkel Turhan’a teşekkürü bir borç biliriz. Hali hazırda devam eden ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz projeler ile bu tür organizasyonlarda yerimizi almak ve daha iyi derecelere ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.