MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Eğitim Programlarında Değişim Ve Yenilik Çalıştayı

Düzce Üniversitesi’nde Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı Gerçekleştirildi

08 Ocak 2019 Salı 19:46
Okunma
Eğitim Programlarında Değişim Ve Yenilik Çalıştayı

Düzce Üniversitesi’nde Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi; eğitim-öğretim faaliyetlerinde meydana gelen gelişmelere uyum sağlayabilmek, yeni kurulacak birimlere yön verebilmek, aktif programlarında gerçekleştirilebilecek yapısal değişiklikleri ve yenilik önerilerini tartışabilmek amacıyla “Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı” düzenledi.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda iki gün süresince gerçekleştirilen programın ilk gününe; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, Fakülte Dekanları ile Yüksekokul Müdürleri katıldı.

Programın açılışında konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar; yükseköğretim faaliyetlerindeki farklı gelişmeleri, öğrenci tercihlerini, ulusal ve uluslararası çaptaki eğitim hareketliliklerini değerlendirebilmek amacıyla bu çalıştayı düzenlediklerini ifade etti.

Düzce Üniversitesi bünyesindeki bölümleri ve ders müfredatlarını detaylı bir şekilde ele alacaklarını belirten Rektör Çakar, açılacak yeni bölümler ve mevcut bölümlerin fark oluşturabilmesi, nerede ve nasıl istihdam sağlaması konularını masaya yatıracaklarına işaret ederek çıkacak sonuçları Senato Toplantısı’nda karara bağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın konuşmasının sonrasında Fakülte Dekanları ve Yüksekokul Müdürleri, sunumlarını gerçekleştirerek konuyla ilgili fikir, beklenti ve çözüm önerilerini paylaştı.

Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı’nın ikinci gününe ise Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının müdürleri katıldı. Çalıştay, gerçekleştirilen sunum ve aktarılan önerilerin ardından sona erdi.

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.