MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce’yi Yenilikçi Projelerle Kavuşturacak

Sosyal projelerle vatandaşa nefes aldıracak!

09 Mart 2024 Cumartesi 19:30
Okunma
Düzce’yi Yenilikçi Projelerle Kavuşturacak

Düzce’nin sosyal hafızasını geri kazandıracak!

Düzce'nin geleceği için yola çıkan DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, parti binasında düzenlenen törenle seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıkladı. Yapılması hayal olmayan, uygulanabilir ve somut projelerle seçmenin karşısına çıkan Caymaz, sadece söz değil, icraat yapacağını taahhüt etti.

DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı'nda düzenlenen proje lansmanı, şehrin geleceğine ışık tuttu. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programda, DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, Düzce için vizyon projelerini tanıttı.

Caymaz'ın dikkat çeken vurgularından biri, gerçekleştirilemeyecek hiçbir projenin vaad edilmeyeceği ve tamamen uygulanabilir, Düzce'ye değer katacak projelere odaklanılacağı oldu. Lansmanda sunulan projeler, üzerinde titizlikle düşünülmüş ve şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikteydi.

Lansmanda konuşan DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda kalkınması için projelerini detaylı bir şekilde açıkladı. Düzce'nin potansiyelini maksimum düzeyde ortaya çıkararak, yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini vurguladı.

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz'ın Proje Lansmanı, katılımcı ve yenilikçi bir yaklaşımla Düzce'nin geleceğine ışık tuttu. Şehrin her kesiminden destek gören Caymaz ve ekibi, seçim sürecinde şehrin dönüşümü için kararlılıkla çalışacaklarını taahhüt etti.

Özellikle sosyal projeler konusunda Düzce’li vatandaşların, genciyle, yaşlısıyla her kesimine hitap eden projeleriyle seçmenin karşısına çıkan Caymaz, emeklilere 5 bin TL destek paketi vereceklerini duyurdu. Ayrıca öğrencilere ulaşımda yüzde 50 indirim faydası sağlayacaklarına dikkat çeken Caymaz, Düzce’nin sosyal hafızasında yer eden “Konak Gazinosu, Şehir Lokali ve Küçüksu Park’ını yeniden inşa edeceğiz” dedi.

DEVA Partisi'nin Belediye Meclis Üyesi Adayları da lansmanda tanıtıldı. Caymaz, ekip olarak birlikte çalışacaklarını ve şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla Düzce'yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.