MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce’ye 700 Milyon TL’lik Yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Düzce’ye 700 Milyon Liralık Yatırım

26 Şubat 2024 Pazartesi 13:00
Okunma
Düzce’ye 700 Milyon TL’lik Yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Düzce’ye yapılacak yatırımların müjdesini verdi.

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Düzce’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençler için spor tesislerinin ve yatırımlarının artacağını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Düzce’ye 700 milyonluk yatırımın yapılacağını duydurdu. 1 Adet Çok Amaçlı Spor Salonu, 1 adet 330 kapasiteli erkek yurdu, 1 adet Okçuluk Salonu, 1 adet Atletizm Sahası, 2 adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi, 1 adet Kapalı Halı Saha, 2 adet Cep Spor Salonu, 3 adet Halı Saha ve açık spor alanları yatırımlarının müjdesini verdi.

İlk ziyaretini Düzce Valiliğine gerçekleştiren Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’ı Düzce Valisi Selçuk Aslan ve beraberinde ki heyet karşıladı. Burada ki ziyaretini tamamlayan Bakan Bak, daha sonra Düzce Gençlik Merkezini ziyaret ederek faaliyetler hakkında İl Müdürü İsa Yazıcı’dan bilgiler alarak sporcularla da sohbet etti. Daha sonra özel gereksinimli çocuklarla birlikte horon oynadı. İdman gerçekleştiren minik futbolcuları da ziyaret eden Bakan Bak, burada çocuklarla sohbet ederek, penaltı kullandı. Ortaya sıcak görüntüler çıktı.

İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda sporcular ve gençlerle bir araya gelen Bakan Dr. Osman Aşkın Bak ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gençlerin sorun ve isteklerini dinledi.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.