FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce’ye 4 Madalya İle Döndüler

Spor Akademisi Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

05 Ocak 2023 Perşembe 16:18
Okunma
Düzce’ye 4 Madalya İle Döndüler

Düzce Belediyesi Spor Akademisinin güreş sporcuları, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Rıza Doğan anısına bu yıl 16’ncısı düzenlenen Serbest Güreş Turnuvasından 2 altın 2 bronz olmak üzere 4 madalya ile döndü.

Düzce Belediyesi Spor Akademisine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren güreş sporcuları, katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla göz doldurmaya devam ediyor.

Sporcularımız son olarak, Türkiye Güreş Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Kızılcahamam Anadolu Güreş Ailesi Derneği tarafından düzenlenen 16. Rıza Doğan Güreş Turnuvasında boy gösterdi.

Kızılcahamam'da gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde 35 kulüpten 186 sporcunun katılım sağladığı turnuvada 48 kilogram da mindere çıkan Sergen Türkan şampiyon olurken, 55 kilogram da mücadele eden Özgür Çağlayan birinciliği aynı kiloda mücadele eden Kamuran Polat ise üçüncülüğü elde etti.

Düzce adına mücadele eden sporcularımızdan Yusuf Ünal ise 70 kilogramda üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.