MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

“düzce’ye 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yapıyoruz”

01 Temmuz 2016 Cuma 01:37
Okunma
“düzce’ye 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yapıyoruz”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Personel İftar programında konuştu. Başkan Keleş, Düzce’de yapılan çalışmalar, devam eden ve bitirilen projeler hakkında bilgi vererek toplam yatırımın 1,5 Milyar TL değerinde olduğunu belirtti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediye Personeli ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Belediye çalışanları ile birlikte Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisinde orucunu açan Başkan Keleş, yemek sonrası yaptığı konuşmasında Düzce Belediyesinin çalışma ve yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Keleş, Düzce’ye yapılan yatırımların rekor seviyeye ulaştığına dikkat çekerek “hep birlikte Düzce’ye hizmet ediyoruz. Başladığımız 2 yıldan beri birçok hizmet vermeye başladık. Otogarı bitiriyoruz. İki adet pazaryerini bitirdik. İki adet parkımız devam ediyor. Aynı şekilde vizyon projemiz olan Melen Su Park Projesi başladı devam ediyor. Kentsel Dönüşüm Projemiz devam ediyor. 2. Kentsel Dönüşüm bitirildiğinde inşallah Düzce’nin içinde birçok alan Kentsel Dönüşüm alanına giriyor. Daha sayamadığımız irili ufaklı projelerimize devam ediyoruz. Melen Su Park Projesiyle başlayıp Kentsel Dönüşüm Projesiyle biten projelerimiz 1,5 milyar lira ediyor. Düzce gibi bir kentte 1,5 Milyar gibi bir miktarda projelerden bahsetmek kolay bir şey değil. İnşallah bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Allah bizi Düzce halkına mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.