MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
15 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce'nin Göğsünü Kabarttı

Balkan Şampiyonasına Damga Vurdu

21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:45
Okunma
Düzce'nin Göğsünü Kabarttı

Düzce Belediyesi Spor Akademisi’nin milli sporcusu Yağızhan Mustafa Ödemiş, Edirne’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu şampiyonasında kendi kategorisinde Balkan Şampiyonu oldu.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi her branşta Düzce ve ülke sporuna katkıda bulunmayı sürdürüyor. Akademi çatısı altında başarıdan başarıya koşan sporcular elde ettikleri derecelerle Düzce’ye gurur yaşatırken, Düzce’nin adını da duyurmaya devam ediyor.

Son olarak 14/17 Ağustos tarihlerinde Edirne’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitler 6.Açık Balkan Wushu Kung Fu şampiyonasına katılan milli sporcumuz Yağızhan Mustafa Ödemiş, büyük erkek Taolu kategorisinde başarı örneği sergileyerek Balkan Şampiyonu oldu.

Wushu Milli Takım ve Düzce Belediyesi Spor Akademisi Antrenörü olan annesi Ayşegül Ödemiş eşliğinde şampiyonaya hazırlanan, Balkan ve Avrupa Şampiyonluğu apoletleri bulunan milli sporcumuz Yağızhan, 15 ülkeden bin 1150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen son şampiyonada elde ettiği derece ile Düzce’nin adının bir kez daha duyulmasını sağladı.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.