FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
28 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzceliler Coşkun Sabah Şarkılarıyla Eğlendi

EN GÜZEL ŞARKILARINI HAYRANLARIYLA SESLENDİRDİ

27 Mayıs 2023 Cumartesi 19:00
Okunma
Düzceliler Coşkun Sabah Şarkılarıyla Eğlendi

Düzce Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Türk Müziği’nin efsane sesi Coşkun Sabah’ı Düzcelilerle buluşturdu.

Düzce, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde Türkiye’nin en önemli ud virtüözlerinden, ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ı ağırladı. Anıtpark’ta sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Anıtpark’ı dolduran Düzceliler bir yandan eğlenirken bir yandan sanat etkinlikleri dolayısıyla Başkan Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.

Konser sonrasında Coşkun Sabah’a muhteşem performansı için teşekkür eden Başkan Özlü “gençliğimizde İstanbul’da doktora çalışmalarımıza devam ederken kendisinin birbirinden güzel şarkılarını dinlerdik. Türk Müziği’ne kazandırdığı sayısız eser için Düzceli hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ediyorum. Ben de ud çok seviyorum, ders aldım çalıyorum. Bize bu enstrümanı sevdirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ünlü sanatçı, konserde şarkılarına eşlik eden Düzcelilere teşekkür ederken tekrar görüşmek dileğiyle sahneden ayrıldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.