MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzceliler Bağrına Bastı

Düzce’de Kudüs Sevgisi Salonlara Sığmadı

19 Ocak 2024 Cuma 20:00
Okunma
Düzceliler Bağrına Bastı

Bekir Develi’yi Düzceliler Bağrına Bastı

Ünlü televizyon sunucusu ve Yazar Bekir Develi, Düzce Belediyesi’nin daveti üzerine “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” konu başlıklı söyleşide Düzceliler ile buluştu. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyon Düzcelilerden büyük ilgi gördü.

Düzce Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında son olarak ünlü bir ismi daha Düzceliler ile buluşturdu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde hazırlanan ünlü televizyoncu ve Yazar Bekir Develi’nin Kudüs’ü anlattığı organizasyona Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, il teşkilatı ve yüzlerce vatandaş katıldı. “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” konulu söyleşide Düzcelilerle buluşan Develi salonu dolduran konuklara teşekkür ederek programına başladı. Salonu dolduran vatandaşların bir kısmı sahnede Bekir Develi’nin yanında söyleşiyi dinlerken alana giremeyen davetliler için de kültür merkezi fuaye alanında oturma alanları hazırlanarak dev ekran kuruldu.

“BU KALABALIK KUDÜS’ÜN BEREKETİDİR”

Söyleşi programının öncesinde açıklamalarda bulunan Develi, Düzce’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği olan başta Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Düzce’ye uzun zamandır gelmemiştim. Kudüs programlarımız vesilesiyle buraya davet edilmiş olmaktan dolayı hakikaten çok mutluluk duyuyorum. Salonda bulunanlar, o kalabalık aslında bize gelmiyor. O kalabalık, ülkemizde Düzce özelinde de Kudüs duyarlılığının ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesi. Burada Kudüs’ü konuşacak ve Kudüs’e dua edecek kim olursa olsun bu salon bu şekilde dolardı. Bu Kudüs’ün bereketidir. İnşallah burada bu program vesilesi ile küçük bir farkındalık oluşturmak nasip olursa ne mutlu bize. Bu programı akıl eden, devam ettiren başta Belediye Başkanımız olmak üzere çorbada tuzu bulunan herkese, davet ve hayırlı organizasyon için yürekten teşekkür ediyorum.”

Söyleşi programı İsrail’in işgalci saldırıları, Gazze’deki insanlık dramı ve İsrail menşeili ürünlerin boykot edilmesi konularının konuşulması sonrası edilen dualar ile sona erdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.