MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
5 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce’de ‘hal Hatır’ Projesi Başlatıldı

Hastalara Geçmiş Olsun Mektubu

23 Aralık 2021 Perşembe 19:33
Okunma
Düzce’de ‘hal Hatır’ Projesi Başlatıldı

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce’de hal hatır projesi başlattı. Proje kapsamında ekipler hastanede yatan hastalara geçmiş olsun mektubu bırakarak, memnuniyet anketi uygulaması yapıldı.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından Düzce’de ‘Hal Hatır’ projesi başlatıldı. Proje kapsamında Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatan hastalar tek tek görevliler tarafından ziyaret edilerek, son durumları ile ilgili bilgilendirmeler, memnuniyetleri ve hastanelerde ki gerekli iyileştirmeler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuyor. Belirlenen görevliler tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde ilk hastaları ziyaret eden ekipler Sağlık Müdürlüğünce gönderilen geçmiş olsun mektuplarını hastalara iletti. Memnuniyet değerlendirme ve gerekli iyileştirmeler için anket uygulamasına hastaların katılması sağlandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.