MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

21 Eylül 2016 Çarşamba 00:02
Okunma
Düzce Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Kurban Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bayramlaşma töreni düzenledi. 
Akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, tek tek her personelin bayramını kutladı. Bayramlaşma programında duygu ve düşüncelerini dile getiren Rektör, “Değerli çalışma arkadaşlarım, bir bayramlaşma törenine daha hoş geldiniz. Bir önceki bayramlaşmamızda bu meydanın adı Ortak Yaşam Alanı’ydı. Bu bayram, bu alanın adı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı oldu.” diyerek Millet olarak bayram sevinçlerine yakışır birliktelikle zorlukların üstesinden geldiklerinin altını çizdi.
Ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Rektör,  “Hepinize bu dirayetli duruşunuz ve Milletimizin iradesinin yanında yer aldığınız için çok teşekkür ediyoruz. Önemli olan zor zamanda bir arada olabilmek, güçlenebilmek ve güçlü durabilmektir. Çünkü Ülkemizin de Milletimizin de çok farklı düşmanları ve şer odakları var. Cenabı Allah hepimizi bu şer odaklarından korusun. Kurban Bayramınızı kutluyor,  kurbanların Milletimizin ve İslam aleminin bütün günahlarına mağfiret için kesilmiş olmasını diliyoruz. Önümüzdeki bayram gününe kadar Üniversite olarak; huzurla, birlik beraberlik içerisinde, sükunetle sadece bilimle, öğrencilerimizle ve araştırmalarımızla uğraşabileceğimiz ve bunlara odaklanabileceğimiz huzurlu bir dönem olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Bayramlaşma töreni; Üniversite çalışanlarının kaynaşmasına ve ortak manevi duygular etrafında birlik ve beraberliğinin güçlenmesine vesile oldu.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs