MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı 

Rektör Çakar, "Düzce Üniversitesi, 2016-2017 Akademik Yılı’na başlamanın gurur ve heyecanını yaşamaktadır."

27 Eylül 2016 Salı 23:36
Okunma
Düzce Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı 

“Değer Üreten Üniversite” felsefesiyle eğitim-öğretim hayatına başlayan ve bu güne kadar akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın destekleriyle önemli çalışmalara imza atan Üniversitemiz, 2016-2017 Akademik Yılı’na başlamanın gurur ve heyecanını yaşamaktadır.

30 bin öğrencimiz ve 2 bin beş yüzü aşkın çalışanımızla, hep birlikte “Bilim için bilim değil, toplum için bilim” yaklaşımıyla ve hizmet aşkıyla çalışan siz değerli mensuplarımız;  Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bu günlerde, iş ahlakı ve hukukundan ödün vermeden özveriyle çalıştınız. Bu eğitim-öğretim yılında da birlik ve beraberlik duygusuyla bilime ışık tutan araştırmalarımız, sosyal sorumluluk projelerimiz ve bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalarımızla Üniversitemizin, İlimizin, Bölgemizin ve Ülkemizin gelişmesi için azimle çalışacağımıza inancım tamdır.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da, kurulduğumuz ilk günkü azim ve heyecanı hiç kaybetmeden çalışacak siz değerli mensuplarımızın yeni akademik yılını kutlar, Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.