MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Üniversitesi 1. Oldu

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Mühendislik Kategorisinde1. Sırada Yerini Aldı

06 Ekim 2021 Çarşamba 21:16
Okunma
Düzce Üniversitesi 1. Oldu

Düzce Üniversitesi, Times HigherEducation Dünya Üniversite Sıralaması 2022’de Mühendislik kategorisinde, önemli bir çıkışa imza atarak, Türkiye’de Devlet Üniversiteleri arasında birinci oldu.

Kuruluşundan günümüze başarı çıtasını hızla yükselten Düzce Üniversitesi, yaptığı çalışmalarla Türkiye’de Mühendislik kategorisinde ön sıralarda yer almasının yanında, dünya genelinde de lider üniversiteler arasına girmeyi başardı. Türkiye genelinde 3. olan Düzce Üniversitesi, ülkemiz devlet üniversiteleri arasında 1. sırada yer alarak akademi dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bilimden sanata, spordan kültürel çalışmalara kadar önemli başarılara imza atan Düzce Üniversitesi, Mühendislik kategorisinin atıf alanında devlet üniversiteleri içerisinde ikinci, sanayi gelirleri arasında üçüncü, personel başına düşen öğrenci sayısında dördüncü olarak yer aldı.

Dünya sıralamasında Düzce Üniversitesi daha önce; sanayi gelirinde 258. sırada, Klinik ve Sağlık alanlarında 600-700’lük dilimde, Dünya Etki Sıralaması’nda "Açlıkla Mücadele" konusunda dünyada 3. Türkiye’de ise 1. sırada ye alma başarısını gösterdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.