MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Taekwondo Yarı Finalde

Karabük’te Yapılan Taekwondo Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakaları Sonunda Düzce Takımı Gruptan Çıkarak Yarı Finallere Yükseldi.

12 Nisan 2022 Salı 19:55
Okunma
Düzce Taekwondo Yarı Finalde

Karabük’te yapılan Taekwondo Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakaları sonunda Düzce takımı gruptan çıkarak Yarı Finallere yükseldi.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları 06-09 Nisan 2022 tarihleri arasında Karabük Yeni Mahalle Spor Salonunda yapıldı.

Antrenörlüğünü Ergün Öter ve Hakan Şengönül’ün yaptığı Düzce taekwondo takımı 3 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Sporculardan Yağmur Yıldız 29 kg, Hatice Nisa Kır 37 kg ve Damla Nur Yılmaz 41 kg.da Altın Madalya, Mert Şengönül 33 kg, Utku Kap 37 kg, Semih Akçay 45 kg, Tuğra Oylu 49 kg, Hayrunnisa Nefise Yüksel 51 kg ve Doruk Kılıç 57 kgda Gümüş madalya, Öykü Yaman 44 kg, Esila Göktepe 47 kg, Mahmut Ergin 65 kg, Yiğit Acar 41 kg ve Ömer Faruk Özkılıç 53 kgda Bronz madalya kazandı.

10 ilin katıldığı bu yarışmada Düzce Takımı kızlarda Samsun'un ardından ikinci olurken erkeklerde ise Samsun ve Zonguldak takımlarının ardından üçüncü olarak kızlarda ve erkeklerde yarı finale yükseldi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.