MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
6 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce İtfaiyesinden ‘6 Şubat’ Programı

Depreminin Yıldönümünde Anma Gerçekleştirdiler

07 Şubat 2024 Çarşamba 18:15
Okunma
Düzce İtfaiyesinden ‘6 Şubat’ Programı

İtfaiye Ve Arama Kurtarma Dernekleri Farkındalık Oluşturdu

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem afetinin yıldönümü dolayısıyla program düzenledi. Düzce’deki tüm arama kurtarma derneklerinin de katılım sağladığı program ile ayrıca afetlere karşı toplumsal farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kentteki arama kurtarma derneklerinin de katılımıyla gerçekleştirilen program ile 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı.

İtfaiye binasında gerçekleştirilen program sabah içtiması ile başladı. Ardından depremde yaşamını yitirenler için dualar eden itfaiye ve arama kurtarma dernek personelleri daha sonra afet ve yangın güvenliği ile ilk yardım eğitimlerinin yaşamsal açıdan önemine değinen kısa bilgiler paylaştı.

Program, itfaiye ve arama kurtarma derneklerinin dayanışma söylemleri ile sona erdi.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.