MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Ekibi Sezona Hızlı Başladı

Düzceli Gençler Sporda Adından Söz Ettiriyor

12 Ekim 2023 Perşembe 21:30
Okunma
Düzce Ekibi Sezona Hızlı Başladı

Masa Tenisinde 7 Maçta 5 Galibiyet

Düzce Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Akademisi Masa Tenisi ekibi yeni sezonun başlangıç müsabakalarının düzenlendiği Adana’da sezona hızlı başladı. Toplam 7 maça çıkan gençler 5 galibiyet ile ligde 5. sırada yerini aldı.

Düzce Belediyesi her branşta mücadele eden gençlerin sporda kazandığı başarıları desteklemeyi sürdürüyor. Spor Akademisi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Masa Tenisi ekibi de Türkiye 2. Lig karşılaşmalarının yapıldığı Adana’da sezona başarı ile başladı. 7 maçta rakipleri ile kıyasıya mücadele eden Düzceli gençler 5 galibiyet alarak ligde 5. sıraya yerleşti. Ankara ekibi Hazerspor, İstanbul ekibi DSİ Spor, Kayseri Gençlik ve Spor, Isparta ekibi Genç Hareket Spor ve Muğla ekibi Bodvedspor ile çıktığı maçlardan galibiyetle ayrılan Düzce ekibi, sadece Nevşehir Kapp-Offspor ile İzmir Büyükşehir Belediye ekiplerine karşı mağlup oldu. Türkiye 2. Ligi başlangıcında Adana’dan iyi bir sonuçla ayrılan gençler, rakiplerinden bir maç geride mücadeleye devam ederken antrenmanlarını ara vermeden sürdürüyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.