MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Çok Önemli Bir Şansı Yakaladı

21 Haziran 2016 Salı 22:34
Okunma
Düzce Çok Önemli Bir Şansı Yakaladı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün de katıldığı Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) iftarında yaptığı konuşmada yeni hükümette Düzce’den bir BAKAN olmasından ötürü gurur duyduğunu belirtti. Dr. Faruk Özlü’nün Bakan olmasından sonra ilk kez hitap etme fırsatı bulduğunu ifade eden Başkan Mehmet Keleş ‘ Bakanımızla gurur duyuyoruz. Sayın Özlü’nün Bakan olması hem Düzce hem Türkiye için önemli bir şanstır’ dedi. 
Hafta sonu Başta Valilik olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların iftar programları ile geçti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valiliği ile DESOB’un düzenlediği iftar programlarına katıldı. Yoğun katılımların olduğu iftar programlarında konuşan Bakan Özlü, Düzce için gündemde olan yatırımlardan ve gelişmelerden söz etti. Bakan Özlü, Düzce il geneline yönelik yatırımlardan söz ettikten sonra ‘ Hükümet olarak bu yeni dönemde ülkemizin tamamında olduğu gibi Düzce’de de çok önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Bunlara ilişkin raporlar benim önümde. İlgili Bakan arkadaşlarım ile bu konuları istişare ediyoruz’ dedi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Bakan Özlü’nün katıldığı iftar programlarına iştirak etti. DESOB iftarında bir konuşma yapan Başkan Mehmet Keleş özetle şu görüşlere yer verdi “  Bu akşam ilk defa bir mutluluğu tadıyorum. Konuşmama başlarken Saygıdeğer Bakanım diyerek başladım. İlk defa Bakanımızın katıldığı bir toplantıda konuşma yapıyorum. Bakanımızla gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki Bakanımızın hem Düzce'mize hem Türkiye'mize önemli katkıları olacaktır. Biz de her zaman kendisini gururla ve iftiharla karşılayacağız’

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs