MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Düzce Belediyesi’nden Spora Tam Destek

50 İlden 500 Sporcu Türkiye Şampiyonluğu İçin Yarışıyor

05 Mayıs 2024 Pazar 11:45
Okunma
Düzce Belediyesi’nden Spora Tam Destek

Düzce, Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Düzce Belediyesi ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen şampiyonada, 49 ilden 500 sporcu mücadele ediyor.

18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Birinciliği Müsabakaları, açılış seremonisi ile başladı. Düzce Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi’nin de katıldığı açılış seremonisinde saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, 50 vilayetten 500’ü aşkın sporcunun mücadele edeceği organizasyon kapsamında 700’ü aşkın kişiyi Düzce’de misafir ettiklerini söyledi. Sporculara başarılar dileyen Yazıcı, organizasyona desteğinden ötürü Düzce Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. 

Düzce Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz da, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, sporculara başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ve heyecanlı anlara sahne olan müsabakalarda ise, sporcular kıyasıya mücadele etti.

7 Mayıs’a kadar sürecek olan organizasyon kapsamında 700’e yakın misafire Düzce’nin kültür ve turizm destinasyonları da gezdirilerek şehrimizin tanıtımına katkı sağlanacak.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 dakika önce
R
Güncel 1 dakika önce
R
Güncel 1 dakika önce
R
Güncel 1 dakika önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs