FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Dr. Yılmaz Eczacıları Unutmadı

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 25 Eylül Dünya Eczacılık Gününü Kutladı.

26 Eylül 2022 Pazartesi 11:44
Okunma
Dr. Yılmaz Eczacıları Unutmadı

Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, eczacılık mesleğinin en eski tarihlerden beri bilinen meslek gruplarından biri olduğunu belirterek 25 Eylül Dünya Eczacılık Gününü kutladı.

Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz 25 Eylül Eczacılık Günü münasebetiyle Eczacılar Odasını ziyaret etti. Düzce Temsilcisi Yalçın Bakır ve Yönetim Kurulu üyeleri nezdinde tüm Eczacıların 25 Eylül Eczacılık Günü'nü tebrik eden Yılmaz, “Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiren tüm eczacılarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Yılmaz, eczacılık mesleğinin insan ırkının var olduğu en eski tarihlerden beri bilinen meslek gruplarından biri olduğunu söyledi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.