MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
28 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Dönemin Son Eğitimi Verildi

EKİPLER BAHÇEŞEHİR’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

01 Haziran 2023 Perşembe 20:15
Okunma
Dönemin Son Eğitimi Verildi

Düzce Belediyesi sıfır atık ve temiz çevre eğitimleri kapsamında çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Fındıkcan’ın da eşlik ettiği eğitimlerde eğitim öğretim yılının son etkinliği Bahçeşehir Koleji’nde düzenlendi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır atık ve temiz çevre bilinci aşılamak üzere düzenlediği eğitimlerin sonuncusunu Bahçeşehir Koleji’nde düzenledi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı farkındalık eğitimleri kapsamında çevrenin korunması, doğa dostu tüketim, temiz çevre bilinci ve sıfır atık konularında bilgiler aktarıldı. Seminer şeklinde düzenlenen eğitimlerin sonunda Düzce Belediyesi ile özdeşleşen maskot Fındıkcan öğrencilerle buluştu. İnternette tıklanma rekoru kıran sosyal medya akımını da yapmayı ihmal etmeyen öğrenciler ve öğretmenler de eğlenceli anların yaşandığı eğitim için Düzce Belediyesi’ne teşekkür etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.