MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
26 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

DEVA Partisi’nin Milletvekili aday adayları belli oldu

DEVA PARTİSİ 10 ADAY ADAYI İLE SEÇİME GİRECEK

20 Mart 2023 Pazartesi 23:00
Okunma
DEVA Partisi’nin Milletvekili aday adayları belli oldu

Düzce İli Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adayları tanıtıldı. 10 milletvekili aday adayının tanıtıldığı basın toplantısında İl Başkanı Murat Caymaz’da milletvekili aday adaylığını açıkladı.

DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adayları tanıtıldı. DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğınu açıklayan Murat Caymaz, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “DEVA Partisi Düzce teşkilatı kurulduğundan bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda emek harcayan zaman harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saha çalışmaları ağırlıklı olmak üzere sesini duyuran yaptığı çalışmalarla göz dolduran bir siyasi parti olduğumuzu açık yürekllikle ifade etmek isterim. Ülkemiz ve milletimiz adına tarihi bir seçim sürecine girdik. Bizde DEVA Partisi il Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğumuz bu tanıtım toplantısı ile 10 milletvekili aday adayımızı açıklıyoruz.” dedi.

Düzce İli Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanlığı

28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili Aday Adaylığı

Listesi

 

Murat CAYMAZ, İsmail Altın, Özden KARA ALTUN, Hikmet DURSUN, Orhan TEKİN, Soner ERSOY, Yavuz KELEŞ, Ruşen AYDIN, Yılmaz ŞENGÜL, Ersin DURMAZ            

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.