MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Demokrasi Yürüyüşü Yapılacak

 15 Temmuz Şehitleri’nin de anılacağı Demokrasi yürüyüşüne Düzce Belediye Meclisi’nden bir grup Meclis üyesi katılacak. 

04 Ekim 2016 Salı 23:28
Okunma
Demokrasi Yürüyüşü Yapılacak

Kosova Cumhuriyeti’nde ‘Demokrasi Yürüyüşü’ yapılacak.  15 Temmuz Şehitleri’nin de anılacağı Demokrasi yürüyüşüne Düzce Belediye Meclisi’nden bir grup Meclis üyesi katılacak. 
Düzce Belediye Meclisi Ekim ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başkanlığında yapıldı.  6 gündem maddesinin görüşüldüğü Mecliste birinci gündem Kosova Cumhuriyeti’nde programlanan Demokrasi yürüyüşü oldu. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kosova’daki gerçekleştirilecek Demokrasi yürüyüşünde 15 Temmuz Şehitlerinin de anılacağını söyledi. 22 Ekim tarihindeki etkinlikte bir önceki Meclis toplantısında kararlaştırılan Mamuşa’da spor salonu yapımı için temel atma töreni yapılacak.  Heyet ayrıca bu yıl 8’incisi gerçekleştirilecek olan Domates festivaline de katılacak. Meclisteki diğer günde maddeleri konularına göre ilgili komisyonlara havale edildi. Meclisin ikinci birleşimi 6 Ekim tarihinde yapılacak. 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs