MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:25
Okunma
Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Fettullahçı terör örgütü tarafından 15 Temmuzda kalkışılan darbe girişiminin ardından darbeyi püskürten vatandaşlar, meydanları boş bırakmıyor. Anıtparktaki sahneye çıkan protokol üyeleri de vatandaşlara hitap etmeye devam ediyor. 
15 Temmuzdan bu yana sabaha kadar Anıtpark meydanını dolduran Düzceliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evlerinize gidebilirsiniz diyene kadar meydandan ayrılmayacaklarını her fırsatta belirtiyor. Anıtpark meydanını hınca hınç dolduran Düzceliler, bir yandan Türk Bayrakları ile darbe girişimini lanetlerken bir yandan da meydanları boşaltmayacaklarını belirtiyor. Vatandaşlarla demokrasi nöbetine 24. dönem Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı Cumayeri Müftüsü Mehmet Karakoyun vatandaşlara seslenirken minik bir kız çocuğu da okuduğu şiirle hem kendi hem de alanı dolduranları ağlattı. İGM üyesi Öner Şen de okuduğu şiirle Düzcelileri coşturdu. 
İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal Kuran-Kerim tilaveti okurken demokrasi nöbetine Iraklı ve Suriyeli vatandaşlar da açtıkları pankartlarla destek verdi.
Anıtpark meydanındaki demokrasi ve milli irade nöbetini bir an bile bırakmayan AK Parti Düzce İl Başkanı, ilçe ve belde teşkilat Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanları, zaman zaman vatandaşları ziyaret ederek onları tebrik etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sabaha karşı meydanda vatandaşlara çorba, su ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için gönüllü hizmet veren kuruluşları ziyaret ederek teşekkür etti. 

 



SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs