MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Davut Güloğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı

Genel Başkan Erbakan; “Güloğlu ile Düzcemiz kazanacak. Hayırlı uğurlu olsun”

18 Ocak 2024 Perşembe 21:00
Okunma
Davut Güloğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı

Yaklaşan yerel seçimlerde Siyasi partilerin belediye başkan adayları birer birer açıklanırken gözlerin çevrildiği Yeniden Refah Partisi’nde Düzcelilerin sabırsızlıkla beklediği isimi genel Başkan Dr. Fatih Erbakan açıkladı. Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı oldu.

 Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Martta 73 gün kala siyasi partilerin adayları birer birer açıklanmaya devam ediyor. Gözlerin çevrildiği ve Düzcelilerin merakla beklediği Yeniden Refah Partisi adayını ise Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, genel merkezde yapilan aday tanıtım toplantısında açıkladı. Türkiye’nin tanıdığı, Düzcelilerin ise sevdiği sanatçı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi olan ve partinin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Danışmanlığı yapan ünlü sanatçının Düzce’den belediye başkan adayı olması ise sevenlerinde, Düzcelilerde ve parti teşkilatında büyük sevinç oluşturdu.

VEFAMI ODEMEK ICIN DUZCEDEYIM

Davut Güloğlu, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, geçmişte Akçakoca ilçesinde uzun bir süre yaşamış bir sanatçı olarak sanat hayatına adım atmamda Düzce’nin çok ayrı bir yeri var. Ayrıca kendisini milli görüş davasına adamış bir partiliyim. Hem davama adamışlığın verdiği heyecanla hemde teşkilatımızın gösterdiği büyük teveccüh ile bende vefa duygumu ödemek için Düzce Yeniden Refah Partisi’nin Düzce belediye başkan adayı olarak çıkmaya karar verdim. Çıktığımız yolda rabbim utandırmasın. Partimize, Düzcemize, Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Düzce’de geçtiğimiz yıllarda farklı şehirlerde yaşayan ancak Düzce’den hem belediye başkan adayı hemde milletvekili adayı olarak birçok isim seçmen önüne çıkarken ilk defa Türkiye’nin de tanıdığı ünlü bir isim sandıkta Belediye başkanı olmak için Düzcelilerin önüne çıkacak.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.