FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Daire Başkanı Depremzedelerle İftar Yaptı

Daire Başkanı Hakan Bebek, Depremzedelerle İftar Yaptı

29 Mart 2023 Çarşamba 12:45
Okunma
Daire Başkanı Depremzedelerle İftar Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek Düzce’de kız öğrenci yurdunda barınan depremzede vatandaşlarla iftar yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bu yıl ramazanı evlerinden, memleketlerinden uzakta geçiren depremzedeleri biran olsun yalnız bırakmayıp, üzüntülerine ve acılarına ortak olarak yaralarını sarmaya devam ediyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Zahidül Kevseri Yurdu’nda depremzede vatandaşları ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek, iftar programına katıldı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile depremzedelerle bir süre sohbet eden Daire Başkanı Bebek, afette yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyerek depremzede ailelerle iftar yaptı.

Zahidül Kevseri Yurdu’nda kalan depremzedelere iftar sonrası semazen gösterisi yapıldı.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.