MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Dagem Markalı Ürünlerimizin Satışına Başlanmıştır

27 Temmuz 2016 Çarşamba 22:52
Okunma
Dagem Markalı Ürünlerimizin Satışına Başlanmıştır

Düzce Üniversitesi, Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) tarafından üretimi yapılan çiçek balı, kestane balı, polen, propolis ve ana arı, “DAGEM” markası adı altında satışlarına başlamıştır.
 
Düzce’nin Yığılca ilçesinde Merkezimiz tarafından Türkiye’nin ilk bal üretim ormanlarında el değmeden üretilen doğal çiçek balı ve kestane balı 01.04.2013 tarihinde Türk Patent Enstitüsünden alınan “DAGEM Balı” markası ile üniversitemiz personeli ve halkımızın tüketimine sunulmuştur. Ayrıca balın yanı sıra sağlık açısından birçok faydası olan polen ve propolis de aynı marka ile satışlarına başlamıştır.
 
Yaklaşık 3 yıldır hem bölge ekonomisinin gelişmesine, hem sertifikalı eğitimleri ile çiftçilerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayan, yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren merkezimiz DAGEM,  arı ve arı ürünleri ile hizmetlerine devam etmektedir.
 
Ürünlerimize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.

İrtibat adresi:

Düzce Üniversitesi, Rektörlük Binası
Merkezler Sekreterliği

Özgür BELLİCİ

Tel: 0382 542 11 00 (Dahili:1032)

Mail: dagem@duzce.edu.tr

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.