MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Cumhurbaşkanı Alana Canlı Bağlandı

DÜZCELİLER DÜZCENİN EVLATLARINI BAĞRINA BASTI

13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:15
Okunma
Cumhurbaşkanı Alana Canlı Bağlandı

İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU;

“14 Mayıs seçimleri hak ile batılın, doğru ile yanlışın, vatanseverler ile vatansızların seçimi haline gelmiştir”

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Türkiye Yüzyılının başlangıcını Düzce’den gerçekleştirdiği yürüyüş ile başlattı. On binlerce Düzcelinin katılım sağladığı kortej yürüyüşüne çevrede bulunan vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek geldi.

 

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, seçim çalışmaları çerçevesinde tarihi seçime 1 gün kala vatandaşların da katılımıyla kortej yürüyüşü düzenledi.

 

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu alandan başlayan AK parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığındaki yürüyüşe; Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili adayları Ercan Öztürk, Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti il, ilçe, belde, köy, mahallelerdeki tüm teşkilat mensupları ile AK Parti’ye gönül vermiş on binlerce vatandaş katılım sağladı.

Anıtpark Meydanına kadar süren yürüyüş esnasında kendilerine gösterilen sevgi ve destek alkışlarını selamlayarak yola devam eden AK Partililer, ellerindeki Türk bayrakları ile parti bayraklarını da coşkulu şekilde sallayarak Türkiye Yüzyılına doğru dev bir adım atmış oldu.

 

AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin dev Türk Bayrağı ile yürüyüşün başından itibaren attıkları sloganlar, korteji ilgi ile izleyen Düzceliler tarafından da ilgi ile izlenirken Anıtpark Meydanına ulaşılmasının ardından coşku en uç zirveye ulaştı.

 

“ALNIMIZIN AKI İLE 14 MAYIS’I ATLATACAĞIZ”

Burada kurulan sahneye çıkan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, yaptığı konuşmada, şunları dile getirdi;

“Değerli Düzceliler, Değerli hemşerilerim. Bugün bizlerle birlikte Türkiye Yüzyılının ayak seslerini daha sert ve daha emin şekilde Düzce’den tüm Türkiye’ye gösterdiğiniz ve AK Partimizin yeniden iktidarının şekillenmesine verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bugün, yaklaşık 2 aydır süregelen seçim çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. İşte bugün, AK kadrolarımızla, Düzce’nin bağrından kopmuş olan değerli adaylarımızla, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızın tüm birimleriyle karşınızdayız. Türkiye Yüzyılına giden yolda bizleri asla yalnız bırakmayan, tek ses tek nefes halinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan sizlerle el ele kol kola omuz omuza 14 Mayıs seçimlerini de alnımızın akı ile atlatacağız. Buna inancımız tamdır.”

 

SİZİN EVLATLARINIZ BURADA, BU ALANDA

Şengüloğlu, AK Parti olarak yaptıklarının yapacaklarının garantisi olduğunu ifade ettiği konuşmasının devamında, “Zillet ittifakı ve paydaşlarının hayallerinin bile yetmeyeceği işleri 20 yıla sığdırdık ve Türkiye Yüzyılı çatısı altında yapacaklarımızda ülkemiz ve milletimizin muasır medeniyetler düzeyine ulaşmasının en önemli mihenk taşı olacaktır. Yaparsa AK Parti yapar dedik ve demeye de devam ediyoruz.

Düzce’nin bağrından çıkmış, Düzce’de yaşamış, Düzce’nin suyunu içmiş, işi, eşi, aşı Düzce’de olan kimimizin ekmeğini paylaştığı, kimimizin kahvesini yudumlayarak kırk yıllık hatır bıraktığı, kimimizin derdiyle dertlenip, acımızda sevincimizde ortağımız olan sizin evlatlarınızı tanıtmak isterim.

Birilerinin muhterem, münevver ve mütedeyyin diye Düzce’mize dayatmaya çalıştığı gibi ithal değil bizim adaylarımız bilesiniz! Sizden, bizden, içimizden. Öz be öz Düzce’nin evlatları” diyerek adayların tanıtıldığı videoyu alanı dol duran binlerce Düzceli ile paylaştı.

BU SEÇİM HAK İLE BATILIN SEÇİMİ

“14 Mayıs seçimleri senin, benim şahsi meselemiz olmaktan çoktan çıkmıştır. Bu seçim bir nevi hak ile batılın, doğru ile yanlışın, vatanseverler ile vatansızların seçimi haline gelmiştir” cümleleriyle coşkulu kalabalığa hitap eden Şengüloğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde ülkemizin yurt dışı odaklar tarafından yönetilmesine zemin hazırlanmasının startını vermişlerdir. Avrupa devletleri başta olmak üzere ABD ve türevleri Cumhurbaşkanımız aleyhinde yaptıkları yayınlarla ülkemizin iç işlerine karışma gafletini kendilerinde hak görmüş ve bu konuda yarışa girmişlerdir. İşte bunlardan bir örneği yine sizlerle paylaşmak isterim. The Economist Dergisi bu konuda bayraktarlık yapmakta ve Cumhurbaşkanımızın seçimi kazanamaması için her türlü argümanı kullanmaktan kaçınmamaktadır” cümlelerinin ardından yurt dışı kaynaklı odakların yaptıkları yayınlara dair hazırlanan videoyu paylaştı.

“7 DÜVELİ BİR KEZ DAHA HÜSRANA UĞRATACAĞIZ”

Şengüloğlu, konuşmasının sonunda ise şunları kaydetti;

“Eyvallah; esas manşeti yarın aziz milletimiz sandıkta bir kez daha atacak ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanımız olarak ilan edeceğiz. Bu sonuçla tüm dünyayı ve 7 düveli bir kez daha hüsrana uğratacağız.

Aziz hemşerilerim, seçim süreci boyunca gayret ve emekleri için tüm İl, İlçe ve Belde seçim koordinasyon merkezi ekibi; SKM İl, İlçe ve Belde SKM Başkanlarına, Tüm SKM Birim Başkanlarımıza Program Sorumlularımıza, Tanıtım ve Medya Ekibine, Sekretarya Ekibine, İl, İlçe ve Belde Gençlik Kolları Ekibine, İl, İlçe ve Belde Kadın Kolları Ekibine, Merkez İlçe Yönetimi Ekibine, İl, İlçe ve Belde Yönetimi Ekibine, Skm’de görev alan tüm şoförlerimize, depo sorumlularımıza çok teşekkür ediyorum.

Seçim süreci boyunca Desteğini bizlerden esirgemeyen Milletvekili Aday Adaylarımıza, önceki dönemlerde görev alan Yönetim kurulu üyelerimize AK Partimize gönül vermiş gönüllülerimize, dualarını her daim üzerimizde hissettiğimiz büyüklerimize, bizler sahada iken yüklerimizi paylaşan, destek veren ailelerimize ve tüm Düzce halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, Yarın gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan.”

 

Şengüloğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, alanı dolduran partililerine seslenerek “20 yıldır milletine hizmet için yola çıkan AK Partinin neferleri olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Milletvekili adayı Ercan Öztürk ise yaptığı konuşmasında, alanı hınca hınç dolduran vatandaşlara çok teşekkür ederim. Düzce bugün gösterdi ki boş vaatlere değil, 20 yıl da yapılan eserlere kıymet veriyor. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu ise “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.

“CUMHURBAŞKANI DÜZCELİLERİ SELAMLADI”

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon ile alana bağlanarak alanda bulunan vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı yaptığı konuşmada alanı dolduranlara teşekkür ederken, teşekkür ziyaretlerinde Düzce’ye geleceğini ve burada bir miting düzenleyeceğinin sözünü verdi.  Cumhurbaşkanının alana bağlanmasıyla alanda coşku en üst seviyeye çıktı.

Çalınan Parti müzikleri eşliğinde Düzceliler, büyük bir coşku içerisinde AK Parti kadroları ile bütünleşti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT RAMAZAN BAYRAMI REKLAM