FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
28 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Cumhur İttifakı İl Başkanları Toplandı

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi gündemiyle AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında toplandı.

18 Mayıs 2023 Perşembe 12:15
Okunma
Cumhur İttifakı İl Başkanları Toplandı

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi gündemiyle AK Parti Düzce İl Başkanlığı binasında toplandı.

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından Cumhur ittifakı İl Başkanları değerlendirme toplantısında bir araya geldi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Günden, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Yeniden Refah Partisi Temsilcileri Musa Peltek ile Ümit Tekel ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Onur Çetin katıldı. Gerçekleştirilen toplantıdan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi yol haritası ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme yapıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “

Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak İl başkanlığımızda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi hakkında değerlendirmelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. 2. Tur seçimlerine birlikte daha çok çalışarak Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu alabilmek için birliktelik kararı aldık. Ben inanıyorum ki aldığımız kararlar ve bu birlikteliğimiz sayesinde Düzce’mizde rekor bir oy alarak Cumhurbaşkanımızın seçilmesine vesile olacağız. Toplantımıza katılan bütün başkanlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.