MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Cumayeri’nde Deprem Paneli

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun Ülkemizde yaşanan son depremler sonrası aldığı önlemler kapsamında bir deprem paneli gerçekleştirdi.

17 Mart 2023 Cuma 14:00
Okunma
Cumayeri’nde Deprem Paneli

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun Ülkemizde yaşanan son depremler sonrası aldığı önlemler kapsamında bir deprem paneli gerçekleştirdi.

Bu panele önemli akademisyenleri davet ederek, İlçedeki Müteahhitler başta olmak üzere, Mühendisler, Mimarlar, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Panelin açılış Konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu;

‘’Öncelikle bizleri kırmayıp düzenlediğimiz Cumayeri Deprem Paneli’ne gelen kıymetli akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. Biz deprem konusunda Cumayeri ve Düzce olarak tecrübeliyiz. 1999 yılında yaşamış olduğumuz hem 17 Ağustos Kocaeli hem de 12 Kasım Düzce depremi ayrıca 23 Kasım 2022’de yaşamış olduğumuz fakat Maraş depremini görünce söylemeye bile utandığımız 5.9’luk depremleri yaşadık. 6 Şubat Kahramanmaraş depremi herkesin kendi noktasında bir değerlendirme yapmasını sağladı. Bölgeyi gezip gören biri olarak, orada yıkılmış bir binada vefat eden 10’larca vatandaşımızın olduğunu görünce, bu binanın ruhsatının altına imzayı ben atmış olsaydım, bu vicdan azabı ile nasıl yaşayacağımı düşündüm. Depremleri engelleme şansımız yok ama tedbir alma olanağımız var. Herkes kendince tedbirlerini alarak bu durumdan minimum hasar ile atlatmamız gerekiyor.

Bizde Cumayeri Belediyesi olarak bugün burada ilçemizin geleceğini inşa etmek adına ilk adımımızı atıyoruz. Hocalarımız ile ilçemizin jeofizik yapısı olsun, bina yapıları olsun bir çalışma başlatıyoruz. İnşallah Cumayeri bu çalışmalar ile daha düzenli, daha güvenilir ve yaşanabilir bir şehir olacaktır’’ dedi.

 

Panele;

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Utkucu

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ali Silahtar

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Aslan

Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Hakan Polat

Scope yapı ve enjeksiyon teknolojileri limited şirketi genel müdürü inşaat yüksek mühendisi Rüştü Gökhan Günel’in sunumları vatandaşların soruları hocalarımızın cevapları ile program devam etti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.