MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
6 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Çocukları Mutlu Eden Tatlı İkramı

Düzce Valisi ve Düzce Üniversitesi Rektöründen Çocukları Mutlu Eden Tatlı İkramı

24 Nisan 2024 Çarşamba 17:45
Okunma
Çocukları Mutlu Eden Tatlı İkramı

Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, çocukların en çok sevdiği gıdaların başında gelen ve kendi elleriyle hazırladıkları kekleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri’nde kalan çocuklara ikram etti.

Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi yemekhanesi olan Karavana’da, en çok sevilen çocuk tatlılarından olan kekleri hazırlayarak çocuklara ikram etti ve toplumsal farkındalığa katkı sağladı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, çocukların ülkemizin geleceği olduklarını ifade ederek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.