MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Çift Yön Trafiğe Açıldı

Mehmet Akif Caddesi yeniden 6 Eylül tarihinde  çift yönlü olarak trafiğe açılıyor.

06 Eylül 2016 Salı 23:38
Okunma
Çift Yön Trafiğe Açıldı

Düzce İl Trafik Komisyonu tarafından kısa bir süre önce trafik akışı tek yön olarak düzenlenen Mehmet Akif Caddesi yeniden 6 Eylül tarihinde  çift yönlü olarak trafiğe açılıyor.
Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğünün üyeleri arasında olduğu İl Trafik Komisyonu tarafından kısa bir süre önce alınan karala Mehmet Akif Caddesi tek yönlü trafik akışı şeklinde düzenlenmişti. Aynı Komisyonun aylık toplantısında şehir içi trafiğin olumsuz etkilenmesi ve mevcut güzergahta alternatif bir aksın bulunmaması gerekçe gösterilerek karar bozuldu. Toplantıda alınan ortak karar doğrultusunda ilgili kurumlara yazı hazırlanarak Mehmet Akif Caddesi’nin yeniden 6 Eylül tarihinde  çift yönlü olarak trafiğe açılacak.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.