FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
28 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Chp Halkı Dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Merkez Ve Gölyaka İlçe Örgütleri Vatandaşla Bir Araya Gelerek, Hem Chp’nin Aile Destekleri Sigortası’nı Detaylarıyla Anlatmaya Devam Ediyor, Hem De Halkın Sıkıntılarını Dinleyerek Bir Rapor Oluşturuyor.

18 Şubat 2022 Cuma 14:19
Okunma
Chp Halkı Dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Merkez ve Gölyaka İlçe örgütleri vatandaşla bir araya gelerek, hem CHP’nin Aile Destekleri Sigortası’nı detaylarıyla anlatmaya devam ediyor, hem de halkın sıkıntılarını dinleyerek bir rapor oluşturuyor.

CHP Düzce örgütü ‘’çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" sloganıyla Aile Destekleri Sigortası’nı (ADS) anlatmak için yeniden sahaya çıktı. Düzce Merkez’de esnafla, Gölyaka’da ise yurttaşın bizzat evine giderek ADS hakkında bilgilendirmeler yapan CHP’li heyet,aynı zamanda vatandaşın yaşadığı sıkıntıları da dinleyerek,notlar alıyor. Esnaf dükkanlarına gelen yüksek elektrik faturalarından’ ’Giderimiz arttı, gelirimiz azaldı. Vatandaş ihtiyacı olduğu halde bizlerden alışveriş yapamaz hale geldi. Artık dayanacak gücümüz kalmadı’ ’şeklinde ses yükseltirken, sokakta karşılaştıkları gençler ise ‘’Ne faturaları ödeyebiliyoruz, ne de doğru düzgün iş bulabiliyoruz. Ne olacak halimiz bilmiyoruz. ’diyerek dert yandı.

Gölyaka ilçesinde ise hane hane gezen örgüt üyeleri kadınlara, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın ‘’ Bizim iktidarımızda size sunacağımız bu sigorta, sizin anayasal bir hakkınız. Yani yurttaş olma hakkınız. Bunun için Aile Destekleri Kurumu kuracağız” cümlelerini ileterek, bir insanın doğumundan ölümüne kadar tüm süreçleri devlet güvencesi altına alacak olan sistem hakkında, bilgilendirmelerde bulundular.

Gerçekleşen saha ziyaretleri esnasında, yurttaşların büyük çoğunluğu CHP ailesine üye olarak, önümüzdeki süreçte saha çalışmalarında parti ile birlikte yol yürüyecek.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.