MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Çevre Yollarında Çalışmalar Devam Ediyor

04 Temmuz 2016 Pazartesi 00:04
Okunma
Çevre Yollarında Çalışmalar Devam Ediyor

Düzce Belediyesi Terminal alanında çalışmalar son aşamasına gelirken, terminale bağlanacak olan çevre yollarında da çalışmalar hızla devam ediyor. Ulaşımı büyük oranda rahatlatacak olan Ela Bahriye Oral Bulvarı yol açma çalışmalarında sona yaklaşıldı. 
Kuzeydoğu ve kuzeybatı çevre yollarındaki çalışmalara eş zamanlı olarak güney çevre yollarında da çalışmalar yapılıyor. Bunun için de öncelik yakında açılışı yapılacak olan terminal bağlantı yollarına veriliyor. Bir süre önce kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Ela Bahriye Oral bulvarında yol açma çalışmaları hızlandırıldı. Bulvarın açılan bölümlerinde ise asfaltlamaya geçilecek. Ela Bahriye Oral bulvarının bütününde çalışmalar tamamlandığında şehir içi trafiğinde önemli bir rahatlama olacağı belirtildi. Bulvarın Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü de azaltacağı ifade edildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs