MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Celal Kasapoğlu Resmen Aday Adayı

Düzce'nin eski Belediye Başkanlarından Celal Kasapoğlu ve Afer Tütüncüğlu'nun torunu, Celal Kasapoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'nden Düzce Belediye Başkanlığı için aday adaylığını koydu.

12 Ekim 2018 Cuma 11:25
Okunma
Celal Kasapoğlu Resmen Aday Adayı

Düzce'nin eski Belediye Başkanlarından Celal Kasapoğlu ve Afer Tütüncüğlu'nun torunu, Celal Kasapoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'nden Düzce Belediye Başkanlığı için aday adaylığını koydu. Erdoğan Bıyık'ın ardından ikinci aday adayı Celal Kasapoğlu oldu.

2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için hem muhalefet partileri hem de iktidar partisi en doğru adayı bulmak için çalışmalarını yürütürken, aday adayları da başvuruları yapmaya şimdiden başladı. 24 Haziran seçimlerinde 1 Milletvekili çıkararak Düzce tarihine geçen MHP il teşkilatı yerel seçimlere de iddialı girecek. İlk olarak Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bayık Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek başvuruda bulunmuştu. 2015 yılında yapılan genel seçimlerde MHP Düzce Milletvekili adayı olan Celal Kasapoğlu, Belediye Başkan adaylığı için genel merkeze başvuruda bulundu.

Yerel seçimler öncesi ismi en çok gündemde olan isimlerden olan Celal Kasapoğlu MHP'nin en güçlü aday adayları arasında gösteriliyor. Yapılan anket ve kamuoyu yoklamalarında ismi ön planda olan Kasapoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Kasapoğlu'nu genç ve dinamik bir siyasetçi olarak Düzce Belediye Başkanlığı koltuğunda görmek isteyen ciddi bir kesim var. Celal Kasapoğlu'nun bir diğer özelliği de Düzce'nin sevilen eski belediye Başkanlarından Afer Tütüncüoğlu ve Celal Kasapoğlu'nun torunu olması. Milliyetçi Hareket Partisinden önümüzdeki günlerde yeni aday adaylarının İl merkezine ve Genel merkeze başvuruda bulunması bekleniyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.