MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Celal Kasapoğlu, Erdoğan Bıyık I Ziyaret Etti

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları Erdoğan Bıyık ve Celal Kasapoğlu birbirlerini tebrik etti.

12 Ekim 2018 Cuma 11:37
Okunma
Celal Kasapoğlu, Erdoğan Bıyık I Ziyaret Etti

2019 yılının Mart Ayında yapılacak olan yerel seçimlerde siyaset arenası alışık olmadığı bir görüntü ile karşı karşıya kalıyor. Birbirlerine rakip olan MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları Erdoğan Bıyık ve Celal Kasapoğlu birbirlerini tebrik ederek, hizmet yarışında birlikte hareket edeceklerinin sinyallerini verdiler.

MHP’den Düzce Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ilk isim ASKF Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık olmuştu. Bıyık’ın ardından aday adaylığını açıklayan diğer isim ise Celal Kasapoğlu oldu.

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Celal Kasapoğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık’ı ofisinde ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarete MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’da eşlik etti.

 

BIYIK, “ ÖNEMLİ OLAN DÜZCE”

Hizmet yarışında bu şekilde dostlukların olması gerektiğine vurgu yaparak konuşmasına başlayan Erdoğan Bıyık, “ Bizler kendimiz adına bir şey istemedik ve eminim ki Celal kardeşimde kendisi adına bir şey istemiyor. Düzce’ye hak ettiği hizmeti ulaştırma adına ben olurum Celal Kasapoğlu olur önemli değil. Önemli olan Düzce’yi hak ettiği yere ulaştırmaktır. Nazik ziyaretlerinden dolayı Celal Kasapoğlu kardeşime teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Erdoğan Bıyık’a başarılar dileyen Kasapoğlu’da Düzce’ye hizmet etmek için mücadele edeceklerini belirtti.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Aday Adaylarının göstermiş olduğu tutumdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz MHP olarak Düzce tarihinde bir ilki halkımızın desteği ile başladık ve meclise vekil gönderdik. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Genel Merkezimizin son kararını vermesi ile Düzce Belediye Başkan Adayı belli olacak ve bütün aday adayları birlikte seçimlerde çalışacaktır” şeklinde konuştu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.