MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Caymaz’a Tam Destek Sözü

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, Yığılcalılar Derneği’ni Ziyaret Etti

15 Mart 2024 Cuma 21:00
Okunma
Caymaz’a Tam Destek Sözü

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yığılcalılar Derneği üyelerinden tam destek sözü aldı.

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan Ayı dolayısıyla özellikle iftar sonrası mahalle, kahvehane ve hemşeri derneklerini ziyaret ederek projelerini anlatan Caymaz dün akşam Sancaklar Mahallesi’nde bulunan Yığılcalılar Derneği’ni ziyaret etti. Caymaz’a belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

Burada Yığılca’mızın farklı köy ve mahallelerinde yaşayan birçok vatandaşın sorularına içtenlikle yanıt verdi. Kendilerini ziyaret eden iktidar partisi adayına soru soramamaktan yakınan dernek üyeleri, Caymaz’ın dürüst yaklaşımı ve samimiyetinden memnuniyet duydu.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında dernek üyelerinin yoğun ilgisi ve gençlerin terleten soruları karşısında mutlu olan Caymaz, kendisinin de genç olması, geçmiş belediyecilik tecrübesinin verdiği bilgi ve donanımla birlikte bu işi en iyi kendisinin yapacağını gösterdi.

Caymaz program sonunda dernek üyelerinden tam destek sözü aldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.