MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Caymaz İftar Programı Düzenledi

DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir iftar programında bir araya geldi.

22 Mart 2024 Cuma 19:00
Okunma
Caymaz İftar Programı Düzenledi

DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir iftar programında bir araya geldi.

DMHA -DÜZCE- Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin ortak aday olarak çıkardığı Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz’ı ziyaret etti.

Basın mensuplarının da bulunduğu Düzce’de gerçekleşen iftar programında Murat Caymaz basın açıklamasında bulundu. Caymaz Yaptığı basın açıklamasında ‘ Seçime az bir süre kaldı. Biz ittifak yapmış olduğumuz Gelecek Partisi ve Demokrat Partiyle birlikte Düzce’de çok olumlu bir seçim süreci yürütüyoruz. Her gün sahadayız, sabah erken saatlerde başlıyoruz akşam iftar saatlerine kadar çalışıyoruz. İftar sonrası tekrar işe koyulup tüm teşkilat dostlarımızla beraber gece geç saatlere kadar tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Sosyal Medya hesaplarımızdan da takip ediyorsunuzdur ciddi bir emek sarf ediyoruz. Görüşümüz, vatandaşlarımızı ikna etme kabiliyetimiz var, sohbetlerimizle vatandaşlarımızı ikna ediyoruz. Çok ciddi anlamda kararsız bir kitle var. Bu kararsız kitlenin yavaş yavaş desteğini almaya başardık. Aslında şunu yapmak istiyoruz, bilinçli bir seçmen kitlesi oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim siyasi lisanımız bu. Kimseye baskı yapmıyoruz, bize oy verirseniz şunlar olur diye olmayacak vaatlerde bulunmuyoruz. İnsanları özgür bırakmak istiyoruz, en büyük yapmak istediğimiz şey bu. Biz Türkiye’nin her anlamda özgürleşmesini ve mutlu bir ülke olmasını istiyoruz. Gün gelirde seçmenler güce değil de dürüstlüğe, doğruluğa oy vermeye ikna edilirlerse o zaman ülkemizde çok şey değişecek. O zaman siyasetçiler de şunu yapacaklar; doğru ve dürüst olmaya çalışacaklar. Seçmen eğilimleri güçten yana olduğunda siyasetçiler de güçlü olmak adına her şeyi yapıyorlar. Fakat vatandaşlarımız dürüst siyasetçilere destek vermeye başlarsa siyasetçiler de dürüst olmaya çalışacaklar. En büyük arzumuz ve temennimiz bu, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.’ İfadelerine yer verdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.