MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
16 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Budak’a Üyelik Rozeti Takıldı

Düzce Kurucu İl Kültür Ve Turizm Müdürü Özcan Budak Da İyi Partide.

04 Haziran 2022 Cumartesi 22:21
Okunma
Budak’a Üyelik Rozeti Takıldı

Düzce depremi sonrası kurulan İl Kültür ve Turizm müdürlüğünde ‘Kurucu Müdür’ olma vasfıyla tam 19 yıl müdürlük yapan, Düzce bürokrasisinde ve Düzce Turizminde kalıcı izler bırakan Özcan Budak İyi Parti Düzce Teşkilatına üye olarak siyaset hayatına İyi Parti çatısı altında adım attı. Üyelik rozeti İyi Parti Ekonomi politikaları başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma politikaları başkanı Prof. Dr Ümit Özlale’nin katıldığı bir organizasyonda takılan Özcan Budak,  ‘Siyasi yaşamımızın parlayan yıldızı, halkımızın ve Düzcelilerin umut ışığı olan çalışkan ve özverili insanların içerisinde bulunduğu İyi Parti üyesi olmaktan ve İyi Parti Düzce Teşkilatının bir parçası olarak çalışmaktan duyacağım mutluluk ile tüm Düzcelileri selamlıyorum. Yılların bürokratik tecrübesini, bilgi ve birikimini Düzceliler için Düzce İyi Parti çatısı altında kullanacağım. Atmış olduğum bu adımın şahsıma, Düzcelilere  ve İyi Partililere hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Konu ile alakalı açıklama da bulunan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise, ''Kentin her kademesinden, her siyasi görüşten ve toplumun her kesiminden partimize olan yoğun ilgi sürüyor. Şahsıma ve teşkilatıma duymuş olduğu güven sebebi ile Sayın Özcan Budak’a ve üyeliğinde emeği geçen kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyor, Özcan beye aramıza hoş geldin diyorum. İYİ Parti Düzce teşkilatları tüm Düzceliler için umut olmaya devam edecek ve  hep birlikte başaracağız’’ dedi

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT RAMAZAN BAYRAMI REKLAM