MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
30 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bordür Ve Kaldırım Çalışmaları Başladı

02 Ağustos 2016 Salı 18:44
Okunma
Bordür Ve Kaldırım Çalışmaları Başladı

Düzce’de inşaatı tamamlanan Atatürk Devlet Hastanesi binasının etrafındaki bağlantı yolları ile alt ve üst yapı çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından tamamlandı. Peyzaj çalışmaları da biten Atatürk Devlet Hastanesinin bordür ve beton parke taşı döşeme çalışmalarına da başlandı. 
 Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Atatürk Devlet Hastanesinde bordür ve beton parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Ekipler hastane çevresinde ulaşımı kolaylaştırmak ve trafiği rahatlatmak amacıyla genişliği 20 metre olan yeni çevre yolu açma çalışmalarını tamamlamıştı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmalarını bitirdiği yolların üst yapı, asfalt ve aydınlatma çalışmaları da kısa bir süre içinde tamamlandı. Son olarak hastanenin  bordür ve beton parke taşı döşeme çalışmaları da en kısa süre içinde tamamlanacak.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.