MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Boğaziçi Marka Ve Cazibe Merkezi Olacak

Efsane Müdür MHP Boğaziçi Belediyesi Başkan Adayı, İlyas Danış'ın planları büyük. 

07 Ocak 2019 Pazartesi 22:39
Okunma
Boğaziçi Marka Ve Cazibe Merkezi Olacak

 

Uzun yıllar İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde şef olarak görev yapan ve 3 dönem de Düzce Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaştırma Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan, aynı zamanda Boğaziçi Sosyal Yardımlaşma İlim ve Kültür Vakfı Başkanlığı yapan Efsane Müdür İlyas Danış, edindiği tecrübelerini Boğaziçi Belediyesi’nde değerlendirmek ve Boğaziçi Belediyesi’ni modern, çağ atlayan bir belediye haline getirmek üzere MHP’den Belediye Başkan Adayı gösterildi.  Efsane Müdür MHP Boğaziçi Belediyesi Başkan Adayı, İlyas Danış'ın planları büyük. 

“BOĞAZİÇİ DÜZCE’ DE BÖLGE DE TÜRKİYE DE KONUŞULACAK, MARKA OLACAK”

“Boğaziçi Düzce’ de, Bölgede, Türkiye’de konuşulacak, marka olacak” sloganıyla yola çıkan “Efsane Müdür” Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İlyas Danış, yaptığı açıklamada,

Göreve geldiği takdirde başta insan odaklı çalışacaklarını edindiği tüm tecrübeleri insana önem veren projelere anlam ve değer verecek bir başkan olacağını dile getirdi.   

İlyas Danış “Ben Boğaziçi'nin - eskiden Yazlık Köyü idi, şimdi Yazlık Mahallesi’nde doğdum, büyüdüm. Ben Boğaziçi’nin o bölgenin ta kendisiyim. Boğaziçi’nde doğmuş büyümüş,  hayatı boyunca da Boğaziçi’nin gelişmesi, büyümesi için kendi imkânlarınca katkıda bulunmaya çalışmış biriyim. Düzce Belediyesi’nde görev yaparken tüm çalışmalarım halkın içindeydi. Gerek Düzce’nin tamamının gerek ise Boğaziçili kardeşlerimi en iyi anlayacak Başkan adayı benim. Bu konuda mütevazı olmamam gerektiğine de inanıyorum. Boğaziçi Düzce’nin çok özel yerinde Gelişen Boğaziçi o bölgenin geleceğini değiştirirken Düzce’mize de büyük anlamlar katacağına inanıyorum.” 

BOĞAZİÇİNDE AMAÇ BELDEYİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEK…

 Efsane Müdür Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İlyas Danış göreve geldiği takdirde çalışkan, vizyonlu, geleceği planlayan bir başkan olmasının yanı sıra, Danış’ın Boğaziçi beldesinin gelişmesi için birçok projesi bulunuyor.

BOĞAZİÇİ TRANSİT GEÇİŞ BÖLGESİ OLMAYACAK...

Bu projelerden birisi de şimdiye kadar transit geçilen bir belde olan Boğaziçi’ni insanların dinleneceği alışveriş yapacağı, vakit geçireceği bir durak, uğrak yeri,  kısacası Boğaziçi Beldesini cazibe merkezi haline getirmek.

BÖLGESEL DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI…

Danış açıklamasında Boğaziçi Düzce’nin en bereketli bölgelerinden olduğunu ifade ederek “ Bölgede net bilgi olmamakla birlikte 100 Ton Doğal Düzce Kestanesi toplanıyor, ayrıca çok ciddi siyah üzüm üretilerek üzüm pekmezi, elma pekmezi, kaldirik, Dağ çileği, Dut Ihlamur ve tartışılması söz konusu olmayan fındık ürünlerimiz bulunmakta. Tüm Dünya’nın geleceğini üretimin değiştireceği tartışılmaz. Dolayısı ile Boğaziçi’nin geleceğini üretim ile inşa edeceğiz. 

Tüm Doğal Ürünleri gerek imece usulü, gerek kooperatifleştirerek gerekse de Boğaziçi Belediyesi içerisindeki şirketlere öncülük edeceğiz Bu amaçla beldede Bölgesel Doğal Ürünler Pazarı inşa ederek bu alanı markalaştıracağız. Burada çok önemli bir konu daha bulunuyor. Boğaziçi Bölgesi Artvin’den göç eden tamamı Karadeniz kökenli, Karadeniz Kültürü ile yaşayan insanlarımız bulunmaktadır. Burada altını çizmek istediğim konu Karadeniz Bölgesi kadınlarımızın ekonomiye katkıları çok büyük. Bölgede aslında tüm kadınlarımız ekonomimize katkıda bulunmaktadırlar. Bölgesel Doğal Pazarı’nı bölge kadınlarımızın öncülüğünde yapacağız. Tüm ürettiklerine sahip çıkacağız. Ürünleri öncelikle Düzce bölgesi olmak üzere bölgesel anlamda Batı Karadeniz Bölgesi’ne ulaştıracağız. Kadınlarımız, bacılarımız, annelerimiz çalıştıklarının karşılıklarını alacaklar. Bu konu bizim önceliğimiz ve en önemli hedefimiz olacaktır. Bu sayede belde ekonomisine önemli katkılar sağlamayı amaçlıyoruz. Ekonomi gelişirse, insanımız gelişecek insanımız gelişirse, geleceğimiz gelişecek. İşte İnsan odaklı çalışmayı anlatırken referansımız bu projemiz olacak...” dedi.

ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSLARI…

“Ayrıca beldede Ücretsiz İngilizce kursları organize edeceğiz” diyen Efsane Müdür İlyas Danış  “Çocuklarımıza nasıl daha fazla eğitim desteği verilecek, onun planlamasını yapıyoruz. Bakın Üniversite öğrencilerimize burslar organize edeceğiz. Öğrencilerimizin eğitimine sürekli katkılar sağlayacağız.  Boğaziçi’ndeki Mahalle Muhtarlarını daha sıkı bir araya getireceğiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ile muhtarlarımızla sürekli istişareler yapacağız. Bütün projeleri birlikte yapacağız. Bütün sorunları ortak çözeceğiz. Muhtarlarımız bizim için çok önemli… Mahallelerimize eğitim odaklı planlamalar yapacağız. Mahalleler gerek fiziki kolaylıklar, gerek diğer yapacağımız hizmetleri en rahat nasıl alacakları konusunu planlıyoruz. 

Boğaziçi’nde doğmuş büyümüş Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan kardeşlerimize ulaşıp sürekli istişareler yapacağız. Onların tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

İlyas Danış’ın bir başka önemli projesi de “Millet Bahçesi projesi. Konuyla ilgili Danış şunları söyledi. “Cumhur İttifakı Başta Büyükşehirlerimizde olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncelikleri olan Sayın Liderimiz Devlet Bahçelinin de önemsediği destek verdiği Millet Bahçeleri projesini önceliğimize alıp tüm bölge insanının yararlanacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı bölge Kültürünü anlatan millet bahçesini organize edeceğiz .”

SPOR VE SOSYAL TESİSLER İNŞA EDİLECEK…

Başkan Adayı Danış’ın hedefleri arasında, Boğaziçi’nde, Spor ve Sosyal tesisler inşa ederek, spor kültürünü, 7 den 70’e herkese yaygınlaştırmak, bu konuda “Spor Tesisleri inşa edemezsem, kendi arsamda ve kendi tarlamda fındıkları keserek çocuklarla ve gençlerle spor yapacağım” diyecek kadar iddialı…

24 SAAT ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAK…

“Herkesin 24 saat telefonla, yüz yüze, sosyal medya ve Watsapp aracılığıyla ulaşabileceği bir başkan olacağım” diyen Danış’ın Başkan olduğu belediyenin sosyal faaliyetlerine önem vereceğini, cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak gerçekleştireceğini ve düğün araçlarını belediyenin tahsis edeceğini ifade eden Efsane Başkan, basının çok önemli olduğunu ve başkan olduğu takdirde basına gereken önemi vereceklerini ifade ederek,  son söz olarak “Sürpriz projelerimiz var. Çok çalışıyoruz, İstanbul’da Boğaziçi İstanbul'un incisidir. Düzce' de de Boğaziçi Düzce’nin incisi olacak.” Dedi…

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.